top of page
_MG_5025.jpg

Virtual Events

DSC06797.jpg

Business Conference

Partners' Presentation

Partners' Presentation

Dealers' Meeting

Dealers' Meeting

DSC06804.jpg

Technology Forum

Image by The Climate Reality Project

Gala Awards

Team Building

Team Building

Despre noi

În general, se începe cu o prezentare cronologică a etapelor prin care a trecut agenția și a experienței acumulate, dar vremurile actuale impun o abordare diferită. Așa încât, ASTĂZI suntem agenția care asigură o gamă completă de evenimente hibrid și #virtuale, de la webinarii cu audiențe restrânse sau team-building online, până la conferințe cu mii de participanți, cu zone expoziționale interactive și experiențe 3D.

Și alături de evenimentele online vă putem ajuta cu orice proiect care implică producții de promovare, de la articole comune (cadouri corporate, promoționale, trofee, outfit-uri, POSM) până la proiectarea și producerea unor structuri complexe (stand expozițional, pop-up store, display și mobilier de retail, signalistica indoor și outdoor etc).

Cât despre trecut, în 2007 am căpătat entitate juridică, fiind parte a grupului SmartPoint Consulting, iar de atunci am câștigat experiența organizării celor mai tari evenimente, fie că sunt conferințe, lansări de produse, expoziții, roadshow-uri, team-buildinguri sau petreceri corporate. S-au adunat deja peste 1.000 și numărătoarea continuă! 

Hai să proiectăm împreună următorul tău eveniment! 

Home: Despre

+15

Ani de încredere

+1.000

Evenimente

+200

Clienti multumiti

Serviciile noastre

Servicii

Proiecte

Home: Portofoliu
Virtual Event Website

eMAG Marketplace

Sellers' Day 2020

Ediția Sellers' Day din 2019 a adunat peste 2.300 de participanți, care au umplut Sala Palatului.

În iunie 2020, eMAG și Conviv Media și-au asumat rolul de pionieri: un eveniment complex de business găzduit pe o platformă virtuală 3D, în care 3.000 de participanți au putut explora standurile sponsorilor și au interacționat cu aceștia, iar apoi au putut urmări prezentările într-un auditorium virtual.

Prezentări și demo online

pentru tehnologii Dell

O serie de prezentări și demonstrații de produs pentru cele mai noi tehnologii oferite de Dell, adresate atât echipelor interne, dar și unor audiențe externe: distribuitori și consumatori finali.

 

Sesiuni de tip webinar, cu unul sau mai mulți prezentatori, mixate cu instrumente online de interacțiune și cu serii de jocuri sau concursuri, menite a premia cei mai activi sau cei mai atenți participanți.

Online Training Webinar
Buftea Movie Studio

Conferința Partenerilor

eMAG 2020

Conferința partenerilor eMAG este un eveniment anual cu o audiență la cel mai înalt nivel, unde CEO-ul companiei prezintă în prima parte imaginea de ansamblu a piețelor globale și regionale, punând apoi accentul pe modul în care eMAG acționează în regiune și care este viziunea și strategia abordată în situația actuală.

Tema acestui an: Creștem împreună în noua realitate

Evenimentul de Parteneri

Summit Agro 2020

Summit Agro a ales Conviv Media pentru organizarea evenimentului festiv de lansare de produse, adresat partenerilor Summit Agro Romania. Un melange de abordare a tehnologiei și business-ului în stil japonez și de elemente de entertainment.

Evenimentul a prilejuit și două aniversări: 23 de ani de Summit Agro în Romania și 100 de ani de Sumitomo.

Event Key Visual
NOD Dealer Meeting

NOD Dealers' Meeting

Belgrade 2019

NOD Dealers 'Meeting este un reper în industria IT&C, unde toate mărcile majore au șansa de a se întâlni cu dealerii pentru un eveniment de 2 zile care combină prezentări de afaceri cu activități de rețea și distracție. Organizăm acest eveniment de mai bine de 10 ani și am explorat nu numai țara, ci și destinații surprinzătoare din străinătate.

 

Pentru 2019, locația desemnată: Belgrad.

Servier Christmas 2019

Kids Party & Employees Event

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului, iar Servier Pharma acordă o importanță deosebită  organizării acestui eveniment pentru angajații săi, fiind  cel mai așteptat eveniment intern al anului.


Cum însă nu ar fi Crăciun fără o petrecere pentru copii, Servier invită copiii angajaților să petreacă câteva ore minunate într-un loc de poveste, plin de jocuri și personaje, unde Moș Crăciun își face negreșit prezența.

Christmas Events
Marketing and Branding Productions

Producții de marketing

De-a lungul ultimilor ani am fost provocați să găsim soluții pentru o mulțime de producții de marketing, astfel încât am crescut  departamentul intern de creație și grafică și am dezvoltat o serie de parteneriate cu cei mai importanți furnizori și producători din regiune.

Astăzi suntem capabili să livrăm orice tip de producție publicitară, de la simple articole promoționale personalizate până la proiectarea, designul și execuția standurilor expoziționale.

Home: Parteneri

Parteneri

Delia Sofonea eMAG

"Conviv Media este unul dintre partenerii tradiționali ai eMAG, de mai bine de 10 ani, iar împreună am reușit să construim cele mai diverse experiențe sub forma unor evenimente adaptate fiecărei audiențe, atât interne cât și externe. 

Am apreciat  întotdeauna abilitățile agenției de a organiza evenimente end-to-end, plecând de la conceptul creativ, până la implementarea propriu-zisă."

Delia Sofonea | HR Director

eMAG

Home: Contact
Contact Conviv

Unde ne găsiți

Strada Hristache Pitarul 13 - 15

Sector 1 Bucuresti

ROMANIA

mobil: 0722 654 275 | 0723 520 249

email: office at conviv dot ro

  • Facebook
  • LinkedIn

Să ne cunoaștem

Multumim pentru mesaj!

bottom of page